Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2009

Ολυμπιακός: Καιι επίσημα Ζίκο !

Kαι επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Ζίκο Ο Βραζιλιάνος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό τους με τους Πειραιώτες, διάρκειας 2 ετών και δήλωσε διψασμένος να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση και άλλων τίτλων.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της , με υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο)», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

«Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση. Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη των πραγμάτων, ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ», δήλωσε ο Ζίκο, αμέσως μετά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ, για να προσθέσει:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από τα όσα πρόλαβα να δω στο νέο μου σύλλογο. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο ενθουσιασμός και η δύναμη των φιλάθλων μας.

Είναι τρομερή ικανοποίηση να αγωνίζεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι φιλοδοξίες για όλους βρίσκονται στο έπακρο. Θέλω να κερδίσουμε τίτλους
».



Δεν υπάρχουν σχόλια: