Τετάρτη, Οκτωβρίου 14, 2009

Στα 6 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης ο Νίνης

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις που όλοι θαυμάσαμε όταν ξεκίνησε να παίζει στον Παναθηναϊκό πλησιάζει φέτος ο Σωτήρης Νίνης, κάτι που ανάγκασε την ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας Goal.com, να τον τοποθετήσει στα 5 κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, καταλαμβάνει την 5η θέση στη λίστα με τις 6 μεγαλύτερες «αποκαλύψεις» στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα «δεύτερης ταχύτητας»
(π.χ Πορτογαλία, Ολλανδία, Σκωτία), πίσω -κατά σειρά- από τους Άνχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Λουίς Σουάρες (Άγιαξ), Άλαν Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρομέλου Λουκάκου (Άντερλεχτ) και μπροστά από τον Κρεγκ Τόμσον (Νταντί Γιουνάιτεντ).


«Σε ένα πρωτάθλημα στείρο από νέες ιδέες, όπως είναι το ελληνικό, λάμπει όλο και περισσότερο ο νεαρός αστέρας Σωτήρης Νίνης. Αν και μόλις 19 ετών ο δεξιός χαφ του Παναθηναϊκού τραβάει όλο και περισσότερο την προσοχή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», αναφέρει αρχικά ο συντάκτης του κειμένου και συμπληρώνει για τα καθαρά αγωνιστικά του στοιχεία:

«Ο Νίνης είναι γρήγορος με πολύ καλό κοντρόλ της μπάλας. Έχει τη δυνατότητα να βρει τους ελεύθερους συμπαίκτες του με σέντρες ακριβείας ενώ το δεξιό του πόδι είναι θανατηφόρο».

«Ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν για τον Νίνη;»

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, για τον νεαρό άσο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Ίντερ και η Μίλαν, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε… μιλανέζικο ντέρμπι το ζήτημα της απόκτησής του: «Οι τελευταίες φήμες στην αγορά μιλάνε για ντέρμπι μεταξύ της Ιντερ και της Μίλαν για το ποια θα τον αποκτήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: