Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2009

Νικοπολίδης: «Μπορούμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»


Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Όπως είπε ο διεθνής τερματοφύλακας των "ερυθρολεύκων", η ομάδα του μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου μας, αρκεί "... να προχωρήσουμε βήμα-βήμα και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, χωρίς να ξέρω τη σκέφτεται ο προπονητής μας που είναι πιο αισιόδοξος".....

Μιλώντας για τους γκολκίπερ που στελεχώνουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Νικοπολίδης είπε ότι "ο Κώστας (σ.σ. Χαλκιάς) είναι σε καλή κατάσταση και λογικά είναι ο βασικός, όμως και οι Σηφάκης, Τζόρβας δουλεύουν πολύ και δεν πρέπει να σταματήσουν σε όλη τους τη ζωή για να γίνουν καλύτεροι. Πάντως ο Σηφάκης έχει ένα μειονέκτημα, ότι δεν παίζει ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι απαραίτητα για την βελτίωση της εμπειρίας του. Επίσης και ο Ελευθερόπουλος είναι σε καλή κατάσταση αλλά είναι θέμα του Οτο Ρεχάγκελ η κλήση του. Πάντως, για την πρόκριση της εθνικής τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα γιατί υπάρχουν δύσκολοι αντίπαλοι στο δρόμο της, όμως τίποτα δεν αποκλείεται".

Αναφερόμενος, τέλος, στο συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών, του οποίου πλέον ηγείται ως πρόεδρος, είπε: "Πρέπει να γυρίσουν όλοι οι παίκτες και να πεισθούν για την ανάγκη και για την συμβολή του ΠΣΑΠ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειδικά όλοι οι παίχτες με μεγάλα συμβόλαια για να βοηθήσουμε τους υπόλοιπους, ειδικά τους συναδέλφους της Β΄ και της Γ΄ Εθνικής, που περνούν ένα Γολγοθά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: