Τρίτη, Νοεμβρίου 17, 2009

Mάχη για Φάμπρεγκας δίνουν Ρεάλ και Μπάρτσα !

Ο μέσος των "κανονιέρηδων" βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στο στόχαστρο των δύο μεγάλων ομάδων της Ισπανίας με τους "μπλαουγκράνα" να έχουν εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο μέσω του προέδρου Ζουάν Λαπόρτα.

Οι "μερένγκες" έχουν και αυτοί κάνει κίνηση για τον παίκτη αφού το περασμένο καλοκαίρι συναντήθηκαν με παράγοντες της Άρσεναλ, αλλά τα 60 εκατ. ευρώ που ζήτησαν οι Άγγλοι έκαναν τους Ισπανούς να γυρίσουν το βλέμμα τους προς άλλη κατεύθυνση.

Αναφορές των ισπανικών ΜΜΕ, θέλουν τον υποψήφιο για την προεδρία...


της Μπάρτσα, Σάντρο Ροσέλ να έχει συναντηθεί με τον Φάμπρεγκας για πιθανή μετακίνηση του στο Καμπ Νου, μετά τις εκλογές του χρόνου. Ο γράφει ο ισπανικός Τύπος ο 22χρονος μέσος έχει μιλήσει με τον Αρσέν Βενγκέρ που του έδωσε την έγκρισή του για να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο μετά τις 30 Ιουνίου του 2010.

Από την άλλη, η Ρεάλ που έχει χορηγό την Adidas θέλει τον αρχηγό της Άρσεναλ που έχει σπόνσορα τη Nike, καθώς θα δει τα κέρδη της να αυξάνονται ενώ θα εντάξει στην δύναμή της ένας παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Παράλληλα, η Adidas καλοβλέπει μία τέτοια κίνηση καθώς θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα στην ανταγωνίστρια Nike.

Πάντως, ο Ρόσελ ήταν από τα κύρια στελέχη της Nike και πιστεύεται ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να αποκτηθεί ο Ροναλντίνιο το 2003. Οι διασυνδέσεις του 45χρονου Ισπανού είναι πολύ μεγάλες και σίγουρα θα δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται η Μπάρτσα για να πάρει στην Καταλονία τον Φάμπρεγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: