Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Κακιούζης: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Με τα προγνωστικά του αγώνα να δίνουν προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη (20/1, 19:00) τους «ερυθρόλευκους» στο Αλεξάνδρειο για τον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου και καλείται να αναστρέψει το -14 του Σ.Ε.Φ, έργο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κακιούζη...

«Το -14 είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί και ειδικά με την ποιότητα του Ολυμπιακού. Εμείς βέβαια πιστεύουμε στην ανατροπή. Είναι μια διαφορά που δημιουργήθηκε, εξαιτίας των δικών μας λαθών. Θα δώσουμε ό, τι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο και να περάσουμε στον τελικό. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, που καθορίζουν το μπάσκετ. Το παιχνίδι αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο και μπορεί να χάσουμε εξαιτίας δικών μας λαθών και όχι του Ολυμπιακού», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των «κίτρινων», στον “Άρης FM”.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το πιο βροντερό παρόν, της φετινής περιόδου, στο Αλεξάνδρειο, καθώς δε θέλει μόνο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του αλλά να δει από κοντά και το έργο του νέου τεχνικού των Θεσσαλονικιών, Ντέιβιντ Μπλατ, για τον οποίο ο Μιχάλης Κακιούζης είπε: «Έχει τεράστια εμπειρία. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε μεγάλη ομάδα. Ήταν μια τρελή χρονιά για μας. Ο νέος coach, θα δώσει άλλον αέρα και θα πάμε πολύ καλύτερα. Στην Ελλάδα, τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σίγουρα, έχει φέρει άλλη νοοτροπία, αλλά και πριν δουλεύαμε πολύ, άρα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από εμάς η πορεία της ομάδας».

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Μπλατ εναντίον Γιαννάκης...Άρης εναντίον Ολυμπιακός...

Για να δούμε τι θα γίνει