Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2008

Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός 0-6


Με τους Αντώνης Πετρόπουλο και Λάζαρο Χριστοδουλόυπολο να λάμπουν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 6-0 του Αθηναϊκού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στον Βύρωνα. Οι δύο διεθνείς με την Ελπίδων άσοι του «τριφυλλιού» σημείωσαν από ένα χατ-τρικ, δείχνοντας στον απόντα προπονητή τους, ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Η αναμέτρηση αποτέλεσε ένα ξεμούδιασμα για τους «πράσινους», οι οποίοι, λόγω Μαντόνα, δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το επερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το σκορ άνοιξε ο Αντώνης Πετρόπουλος με σουτ στο 19’, για να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 26’ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χριστοδουλόπουλου. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 στο 61’, μετά από συνδυασμό του με τον Σωτήρη Νίνη και κάπου εκεί μπήκε τέλος στον επιθετικό οίστρο του Πετρόπουλου, για να πιάσει δουλειά ο Λάζαρος...

Ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα, στο 73’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 5-0 με κεφαλιά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο 84’. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, αν ο Ροντρίγκο Σόουζα δεν έχανε σωρεία ευκαιριών.

Οι συνθέσεις:

Αθηναϊκός: Μπούγλας (46' Μπόμπολης), Σουπιώνης, Αντωνόπουλος (46' Κωστής), Μήλιος (46' Ακριτίδης), Σπυρόπουλος, Μπελέρης (46' Τσίτσας), Παναγόπουλος (46' Κατσόγιαννος), Καρποντίνης (46' Πλίγκος), Σακελλαρίου (46' Μπίτιλης), Σταύρου (46' Μπεξής), Ρήγας (46' Δεμπεγιώτης).

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Ρουκάβινα (60' Σάμιος), Νίνης, Γκούμας (67' Παντίδος) , Σόουζα (76' Φελέκης), Σιόντης, Ροντρίγκεζ (76' Βλάχος), Χριστοδουλοπουλος, Τζιόλης (78' Φέτσης), Πετρόπουλος, Νίλσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: