Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

Παναθηναϊκός-Ιντερ


Μετά από τρία χρόνια απουσίας, η επιστροφή του Παναθηναϊκού στους ομίλους γίνεται με τρόπο πανηγυρικό. Ποιος θα μπορούσε να είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος από την αναμέτρηση με την Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο μέσα στο "καυτό" ΟΑΚΑ;

Οι παίκτες και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δείχνουν να σέβονται την ομάδα που διαθέτει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην Ευρώπη, αλλά σίγουρα δεν την φοβούνται. Αυτό άλλωστε δεν θα το επιτρέψουν τόσο οι 60.000 και πλέον οπαδοί της ομάδας που θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, όσο και το ευρωπαϊκό DNA των "πρασίνων" που αναγεννιέται με την κάθε ευκαιρία, όσος καιρός και αν έχει περάσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-5-1 και τρία αμυντικά χαφ έτσι ώστε να περιορίσει τους κινδύνους μπροστά από την εστία του Γκαλίνοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ζοζέ Μουρίνιο αναμένεται να παρατάξει την Ιντερ με 4-3-3 και τους Κουαρέσμα και Μανσίνι να πλαισιώνουν τον Ιμπραϊμοβιτς στην επίθεση.

Οσον αφορά στην προϊστορία, ο Παναθηναϊκός έχει φιλοξενήσει 4 φορές ιταλικές ομάδες και μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Oι πιθανές συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον (Βύντρα), Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Γκούμας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Μάτος, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (Κλέιτον), Σόουζα.

ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Μαϊκόν, Κόρντομπα, Μάξγουελ, Ματεράτσι, Βιεϊρά, Καμπιάσο, Ζανέτι, Μανσίνι, Κουαρέσμα, Ιμπραϊμοβιτς


Δεν υπάρχουν σχόλια: