Τρίτη, Σεπτεμβρίου 16, 2008

ΒΕΡΝΤΕΡ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Από τη στιγμή που πέρασε στους ομίλους, η Ανόρθωση είναι σαν να... κέρδισε το Champions League, όπως είπε και ο Τιμούρ Κετσπάγια αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Χωρίς κανένα απολύτως άγχος και με στόχο να εκπροσωπήσει άξια το κυπριακό ποδόσφαιρο, στην πρώτη παρουσία ομάδας μας στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, η ομάδα της Αμμοχώστου αναμετράται στη Γερμανία με τη Βέρντερ Βρέμης.

Κι αν για την Ανόρθωση η εμπειρία είναι νέα, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για τους Γερμανούς. Η ομάδα του Τόμας Σάαφ, του προπονητή που την καθοδηγεί τα τελευταία εννέα χρόνια (!) έχει σχεδόν μόνιμη παρουσία στις τελευταίες διοργανώσεις και έχει καταφέρει να μπει στη συνείδηση του κόσμου σαν μια από τις κορυφαίες ομάδες της Bundesliga και από τις καλύτερες της Ευρώπης.

Το σίγουρο είναι ότι στην πλευρά της κυπριακής ομάδας δεν υπάρχει κανένα άγχος. Όλοι στην οικογένεια της "Κυρίας" θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία, να δουν επιτέλουν από κοντά το σεντόνι του Champions League και αν έρθει και το αποτέλεσμα, καλοδεχούμενο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: