Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2008

Κετσπάγια: Φαβορί ο Παναθηναϊκός, αλλά...


Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «novasportFM» έκανε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων για το προσεχές ματς της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό στην Λευκωσία, χρίζοντας φαβορί τους «πράσινους» αλλά με την υποσημείωση πως αν οι Κύπριοι τα καταφέρουν κόντρα στην ελληνική ομάδα, γίνονται εκείνοι φαβορί για την 3η θέση του 2ου ομίλου.

«Αν πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό, θα έχουμε πολλές πιθανότητες τουλάχιστον για την κατάκτηση της τρίτης θέσης διότι φτάνουμε στους τέσσερις βαθμούς και στη συνέχεια μας ευνοεί το πρόγραμμα. Βέβαια το ότι πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γερμανία δε σημαίνει ότι γίναμε φαβορί στον όμιλο. Μπορεί μέχρι τώρα να παίρναμε αποτελέσματα, αλλά για μας κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Φαβορί θα είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε στο πλάι μας τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δεν θα παίζουμε στην έδρα μας αφού δεν έχει εγκριθεί, αλλά θα παίζουμε στη Λευκωσία. Ακόμα και εκεί έχουμε πάρει αποτελέσματα σε προηγούμενα ματς. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και ελπίζουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Εξάλλου με ένα θετικό αποτέλεσμα, είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης», είπε σχετικά ο Κετσπάγια.

Όσο για την τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Σε ό, τι αφορά το σύστημα και την τακτική, δεν μπορώ να πω από τώρα. Εμείς δεν θέλουμε να βιαστούμε. Θέλουμε να παίζουμε ένα παιχνίδι τακτικής και υπομονής και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε γκολ, ούτως ώστε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να θυμίσω ότι στο ματς με την Βέρντερ είχαμε τρεις πολύ βασικές απουσίες, ωστόσο σταθήκαμε καλά δείξαμε ότι έχουμε αρκετό βάθος. Γυρνάνε κάποιοι παίκτες και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερες επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: