Σάββατο, Σεπτεμβρίου 20, 2008

Premier League : Σύγκρουση... Τιτάνων


Τιτανομαχία στο Στάμφορντ Μπρίτζ : Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ.

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής και ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν. Το ντέρμπι ήδη ξεκίνησε εξωαγωνιστικά με την Τσέλσι να κερδίζει την έφεση για την κόκκινη κάρτα του Τέρι και τον Σερ Άλεξ να απαντά μαινόμενος κατά των διοικούντων της Ομοσπονδίας.

Η ομάδα του Σκολάρι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που φαίνεται από τα τελευταία της αποτελέσματα σε Αγγλία αλλά και Ευρώπη. Με 9-2 συντελεστή τερμάτων και αρκετά καλή επιθετική λειτουργία οι "μπλε" δείχνουν έτοιμοι για την μεγάλη νίκη.

Ευχάριστα τα νέα και από το μέτωπο των τραυματιών με τους Ντρογκμπά και Μπάλακ να αναμένονται στην βασική ενδεκάδα την ώρα που ο Εσιέν θα παραμείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Από την άλλη η Γιουναίτεντ ταξιδεύει στο Λονδίνο μία αγωνιστική μετά την ήττα στο Λίβεπρουλ. Κατά κοινή ομολογία η ήττα στο Άνφιλντ προήλθε μετά από σοβαρά τακτικά λάθη του Σερ Άλεξ που δείχνει επιφυλακτικός χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε αυτό το επίπεδο η επιστροφή του Πορτογάλου αναμένεται να δώσει άλλη διάσταση στην επιθετική παρουσία της ομάδας που παρουσιάζει μία δυστοκία.

Ο Φέργκιουσον δηλώνει πίστη για το διπλό που θα μπορέσει να αναδείξει την δυναμική της Γιουνάιτεντ και να ανακόψει την φόρα της Τσέλσι. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα απουσιάσει ο Βίντιτς ενώ αμφίβολος είναι ο Μπερμπάτοφ. Την θέση του Βίντιτς αναμένεται να πάρει ο νεαρός Έβανς που εντυπωσίασε στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Βιγιαρεάλ.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 21/09/08 (17:00)
Σάντερλαντ-Μίντλεσμπρο (14:45)
Μπλάκμπερν-Φούλαμ
Λίβερπουλ-Στόουκ Σίτι
Γουέστ Χαμ- Νιούκαστλ
Μπόλτον-Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 22/09/08 (17:00)
Γουέστ Μπρομ-Άστον Βίλα (14:00)
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)
Χαλ Σίτι-Έβερτον
Μάντσεστερ Σίτι-Πόρτσμουθ
Τότεναμ-Γουίγκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: