Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

ΠΑΟ: Έκλεισε ο Ένχελααρ, κλεινει και ο Αντουρίθ !

Ίσως και σήμερα (Τετάρτη 17/6) υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις όσο αφορά το θέμα της απόκτησης του Ορλάντο Ένχελααρ.

Σάλκε και Παναθηναϊκός ήρθαν σε συμφωνία με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 3,5 εκ. Ευρώ, με τους Γερμανούς να δίνουν το OK στον ποδοσφαιριστή να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το απόγευμα αναμένονται οι μάνατζερς του παίκτη στην Αθήνα.

Οι "πράσινοι" προσφέρουν στον 30χρονο μέσο τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 1,2 εκ ευρώ ετησίως, που μαζί με τα μπόνους μπορεί να ανέβουν ακόμα περισσότερο.

Ο Ένχελααρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από την ολλανδική Τβέντε με 6 εκ. Ευρώ, όμως η έλευση του Φέλιξ Μάγκατ φαίνεται πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τον έχει στα πλάνα του για την νέα σεζόν.

Παίρνει και Αντούριθ

Ο Αριτς Αντούριθ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους από τα τρία στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ συν τον Μόρις, αλλά η Μαγιόρκα ζητάει 5,3 εκατομμύρια. Μιλάμε δηλαδή για μια διαφορά της τάξεως των 500.000 ευρώ. Λογικά, η «χρυσή τομή» θα βρεθεί σήμερα και ο Ισπανός επιθετικός θα «κλείσει» στους «πράσινους». Όλα αυτά, εκτός αν η Φούλαμ, με την οποία η ισπανική ομάδα έχει σήμερα ραντεβού, δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ και πάρει τον παίκτη. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Αντούριθ θα γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: