Σάββατο, Ιουνίου 27, 2009

Oλυμπιακός: Φήμες για Ντέκο

Έντονη φημολογία δημιουργήθηκε στο Ζέεφελντ για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ντέκο της Τσέλσι!

Ενδεχομένως η συγκεκριμένη φήμη να παραμείνει τέτοια, όμως και μόνο το όνομα που εμπλέκεται σε αυτή μας υποχρεώνει να την αναφέρουμε. Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στα κέντρα αποφάσεων της ΠΑΕ, τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε έντονα το όνομα του Ντέκο!

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2011. Ο Ντέκο αποκτήθηκε από τη Μπαρτσελόνα έναντι 8.000.000 λιρών, όμως όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται από τον Αντσελότι.

Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να μπορούσε να τον φέρει στον Πειραιά με ένα ποσό κοντά στα 5-6 εκατομμύρια ευρώ, αν και με δηλώσεις του ο μέσος των Λονδρέζων επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί και πάλι με τον Μουρίνιο.

Αν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να κινηθεί για τον Βραζιλιάνο, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κίνηση εντυπωσιασμού και όχι ουσίας. Άλλωστε η προτεραιότητα των πρωταθλητών παραμένει η απόκτηση επιθετικού, αριστερού μέσου και αμυντικού χαφ.

Ο Ντέκο αγωνίζεται ουσιαστικά στην ίδια θέση με τον Μπελούτσι, ο οποίος δύσκολα θα μπορούσε να πουληθεί αυτή τη στιγμή. Εκτός αν η Ίντερ αποκτούσε το Ντέκο και τον αντάλλασσε με τον Αργεντινό του Ολυμπιακού, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί φέτος. Τραβηγμένο, ειδικά από τη στιγμή που ο Ντέκο δύσκολα θα επέλεγε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: