Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

Λυμπερόπουλος: «Σταματάω από την Εθνική ομάδα»

Την απόφασή του σε ηλικία 34 ετών να σταματήσει να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο μετά από 13 χρόνια παρουσίας αποκάλυψε πριν από λίγο ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να έχω πιο ενεργό ρόλο αλλά αυτό δεν έγινε», δήλωσε στον "NovaΣπορ FM" ο 33χρονος επιθετικός που δεν έκρυψε την πικρία του: «Δεν θέλω να πω περισσότερα σεβόμενος τους συμπαίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον Σοφοκλή Πιλάβιο και τον Τάκη Φύσσα και να τους ευχηθώ να προκριθούν στο Μουντιάλ».

Ερωτηθείς για το αν θα σκεφτόταν να αναλάβει κάποιο πόστο όπως ο Τάκης Φύσσας απάντησε: «Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Είναι τιμή να συμμετέχεις σε κάποιο τέτοιο πόστο. Αν υπήρχε κάποια προϋπόθεση στο μέλλον θα τη σκεφτόμουν πολύ σοβαρά».

«Ο Γιούρκας αδικεί τον εαυτό του»

Σχετικά με την επιστροφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό και πως νιώθει ο ίδιος για την πρώην ομάδα του, είπε: «Δεν αισθάνομαι αδικημένος από τον Παναθηναϊκό. Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αισθάνομαι γεμάτος από αυτά που έκανα στον Παναθηναϊκό και μετά στην ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Γιούρκα, τα χρόνια που τον έζησα έχει αδικήσει τον εαυτό του.

Πληροί τις προϋποθέσεις να αγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν ο Γιούρκας δουλέψει στα… κόκκινα, μπορεί να φύγει ξανά για το εξωτερικό».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος τόνισε: «Έχω δηλώσει ότι δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα. Αν ήταν να τελειώσω το τώρα το ποδόσφαιρο θα ήθελα αυτό το πράγματα να γίνει σε υψηλό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: