Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2009

Aποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για Φερναντίνιο !

Άδοξα τελείωσε το σίριαλ Φερναντίνιο στον Ολυμπιακό. Ο Φερναντίνο απόκάλυψε στον Πρωταθλητή ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού ξαφνικά οι «ερυθρόλευκοι» απέσυραν την πρότασή τους -που είχαν αποδεχτεί τόσο ο ίδιος όσο και η Μπαρουερί.

Ο Βραζιλιάνος άσος εξήγησε στον «Πρωταθλητή» ότι τουλάχιστον για την ώρα, δεν τίθεται θέμα μετακίνησής τους στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών:

«Όχι δεν πρόκειται τελικά να έρθω στην Ελλάδα. Δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν συμφώνησα με άλλη ομάδα, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό που έγινε είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει μία πρόταση σε εμένα που την αποδέχθηκα, όπως θετικά απάντησε και η Μπαρουέρι από τη δική της πλευρά. Όμως ξαφνικά ο Ολυμπιακός απέσυρε την πρόταση του και έτσι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις. Δεν έμαθα. Δεν ξέρω γιατί η ελληνική ομάδα ενώ είχε κάνει την πρόταση ξαφνικά άλλαξε γνώμη».

«Ήθελα να πάω»

Στη συνέχεια ο 23χρονος εξτρέμ παραδέχτηκε ότι το θέμα ήταν περίπλοκο, αφού είχαν μπλέχτηκαν στην υπόθεση πολλά πρόσωπα, παρόλα αυτά ο ίδιος ήθελε να έρθει στην Ελλάδα: «Ίσως αλλά εγώ ξέρω ότι είχε απαντήσει θετικά, γιατί ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, να παίξω στην Ευρώπη».

«Πρόταση από Πορτογαλία»
Τέλος, ο Φερναντίνιο μίλησε και για το μέλλον του: «Έχω μία πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και άλλη μία από τη Χέρτα Βερολίνου, αλλά έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν θα παίξω πάλι με την Μπαρουέρι».

Καλύτερους όρους;

Οι πληροφορίες από την Ελλάδα, πάντως, αναφέρουν εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη, κατ’ επέκταση δεν βιάζεται να τον «κλείσει». Η απόσυρση της πρότασής τους είναι ίσως ένα μέσο πίεσης προς τους Βραζιλιάνους, για να τον αποκτήσουν με καλύτερους οικονομικούς όρους αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: